Ghid pentru zile bune

Vine mereu o vreme în care dacă nu ai învățat la timp lucruri, ești forțat de împrejurări să o faci acum.
Întotdeauna o situație nouă poate fi privită din două părți. Dacă este una bună, ne bucurăm și exersăm recunoștința. Dacă însă este mai puțin bună, cum este situația prin care trecem cu toții, înseamnă că avem cu toții ceva de învățat.
Am pregătit pentru tine un GHID PENTRU ZILE BUNE! Ghid care te va ajuta să începi să pui noi repere vieții tale.

Uite ceea ce conține

Vei găsi în Ghidul PENTRU ZILE BUNE o serie de subiecte actuale acestor vremuri care te vor ajuta să treci mai bine peste ele. Ți-am pregătit un film care să te facă să înțelegi cât de important este să gândești pozitiv. O carte interesantă despre singura certitudine a vieții.
Am cuprins și câteva sugestii pentru afacerea ta dată de un super-profesionist și evident, nu am uitat copii. Și pentru ei ți-am pregătit ceva.

Sunt Adriana Petrescu, cu o expertiză de peste două decenii ca și psiholog. Cred în fericire și din experiența mea personală și profesională am observat că am abilitatea de a vindeca prin puterea cuvântului. Lucrez cu oamenii care decid să își schimbe viața, cei care au curaj să se descopere și să își atingă potențialul. Fiecare client, fiecare poveste m-a ajutat să îmi antrenez capacitatea de a vedea încă de la prima ședință care este sursa suferinței emoționale. Eu cred că fiecare om are capacitatea de a se vindeca emoțional atunci când își dorește cu adevărat asta. Fascinanta lume a emoțiilor este de fapt o hartă care odată descoperită, ne conduce către ceea ce ne dorim: să fim iubiți, apreciați, să avem echilibru, relații frumoase, stabilitate și prosperitate.

Descarcă ebook-ul Ghid pentru zile bune