Exerciții pentru fericire în 2020

Cum ar fi dacă ai avea secretul fericirii veșnice? Să îți antrenezi creierul să se recupereze rapid după orice moment de tristețe, furie sau blocaj? Să poți să îți proiectezi obiectivele în așa fel încât la sfârșitul anului să le ai împlinite pe toate.
Există un secret pe care vreau să ți-l împărtășesc ca să ai un 2020 fericit!

Uite ceea ce conține

Ți-am pregătit un ghid care să te ajute să evaluezi concret care sunt acele aspecte ale vieții care trebuie îmbunătățite de azi. Lucrez cu obiective și toți anii aceștia de experiență profesională m-au ajutat să identific cele mai eficiente metode pentru a obține ceea ce ne dorim. De cele mai multe ori, un mic amănunt stă în calea fericirii noastre și împreună vom descoperi ce anume te împiedică pe tine să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Sunt Adriana Petrescu, cu o expertiză de peste două deceniica și psiholog. Cred în fericire și din experiența mea personală și profesională am observat că am abilitatea de a vindeca prin puterea cuvântului.  Lucrez cu oamenii care decid să își schimbe viața, cei care au curaj să se descopere șisă își atingă potențialul. Fiecare client, fiecare poveste m-a ajutat să îmi antrenez capacitatea de a vedea încă de la prima ședință care este sursa suferinței emoționale. Eu cred că fiecare om are capacitatea de a se vindeca emoțional atunci când își dorește cu adevărat asta. Fascinanta lume a emoțiilor este defapt o hartă care odată descoperită, ne conduce către ceea ce ne dorim: să fim iubiți, apreciați, să avem echilibru, relații frumoase, stabilitate și prosperitate.

Descarcă ebook-ul Exerciții pentru fericire în 2020