De ce nu mă iubești ca și înainte?

Cine nu își dorește să aibă o relație ca și în prima zi? Cu aceiași încărcătură romantică, mister și atenție reciprocă?
Fericirea în cuplu se poate menține la cote ridicate dacă învățăm câteva reguli de bază.Eu personal nu cred că dragostea durează doar trei ani și sincer dacă plecăm de la această premiză…nu prea dăm șanse. Nu?

Uite ceea ce conține

Sunt câteva capcane care pot distruge cuplul și vreau ca tu să înveți să le eviți. Ai să găsești explicații din trei direcții care te vor ajuta să adaptezi acele lucruri care nu funcționează bine la tine în cuplu. Din experiența mea personală am tras niște concluzii pe care mi-aș fi dorit să le știu înainte de a greși. Mai apoi am observat lucrând terapii de cuplu că sunt câteva pericole pe care le putem evita. Ți-am pregătit câteva informații utile de ultimă oră, care îți vor veni în ajutor atunci când observi că relația nu mai este ca și la început.

Sunt Adriana Petrescu, cu o expertiză de peste două decenii ca și psiholog. Cred în fericire și din experiența mea personală și profesională am observat că am abilitatea de a vindeca prin puterea cuvântului.  Lucrez cu oamenii care decid să își schimbe viața, cei care au curaj să se descopere și să își atingă potențialul.Fiecare client, fiecare poveste m-a ajutat să îmi antrenez capacitatea de a vedea încă de la prima ședință care este sursa suferinței emoționale. Eu cred că fiecare om are capacitatea de a se vindeca emoțional atunci când își dorește cu adevărat asta. Fascinanta lume a emoțiilor este de fapt o hartă care odată descoperită, ne conduce către ceea ce ne dorim: să fim iubiți, apreciați, să avem echilibru, relații frumoase, stabilitate și prosperitate.

Descarcă ebook-ul Exerciții pentru fericire în 2020