9 obiceiuri să ai încredere în tine

Și cel mai curajos om își poate pierde încrederea în el câteodată. Vreau să te ajut cu câteva exerciții pe care le aplic eu și care dau rezultate foarte bune. Cu toate că sunt un om foarte curajos și cunosc oameni la fel ca și mine, am avut câteva momente în care m-am pierdut. Le-am identificat sursa, am lucrat cu mine și mi-am recăpătat curajul.

Uite ceea ce conține

Pentru a antrena ”mușchiul încrederii în sine” trebuie repetate anumite exerciții. Verifică care dintre cele 9 obiceiuri îți lipsesc pentru a te simți încrezător mereu.
Viața în complexitatea ei ne aruncă uneori în situații noi. Acolo, fiecare trebuie să găsim curajul să ne descurcăm. Am cunoscut oameni care și-au canalizat frica în ceva constructiv și oameni care au fost distruși de frică.
Pentru că eu cred enorm în potențialul fiecărui om, am identificat câteva obiceiuri care te ajută să fii mereu încrezător.

Sunt Adriana Petrescu, cu o expertiză de peste două decenii ca și psiholog. Cred în fericire și din experiența mea personală și profesională am observat că am abilitatea de a vindeca prin puterea cuvântului.  Lucrez cu oamenii care decid să își schimbe viața, cei care au curaj să se descopere și să își atingă potențialul.Fiecare client, fiecare poveste m-a ajutat să îmi antrenez capacitatea de a vedea încă de la prima ședință care este sursa suferinței emoționale. Eu cred că fiecare om are capacitatea de a se vindeca emoțional atunci când își dorește cu adevărat asta. Fascinanta lume a emoțiilor este de fapt o hartă care odată descoperită, ne conduce către ceea ce ne dorim: să fim iubiți, apreciați, să avem echilibru, relații frumoase, stabilitate și prosperitate.

Descarcă ebook-ul Exerciții pentru fericire în 2020