4 mituri despre bărbați care nu sunt adevărate

Prea multe stereotipuri circulă despre bărbați. Că ar fi egoiști, mai puțini romantici și interesați doar de relații pasagere. Doamnelor, să ne lăsăm influențate de mituri sau aflăm adevărul? Viziunea asupra relației cu un bărbat o învățăm încă din copilărie. În această etapă s-ar fi putut strecura o eroare de percepție care a dus la găsirea de parteneri nepotriviți sau singurătate. Hai să rezolvăm acest aspect!

Uite ceea ce conține

Află adevărul din spatele celor mai frecvente mituri despre bărbați. Ți-am pregătit în plus câteva idei cum să înțelegi mai bine comportamentul masculin și să înțelegi mai bine de acționează într-un anumit fel uneori. Este cel mai ușor să punem o etichetă dar tu ca și femeie trebuie să știi câteva tipare de comportament masculin și ce nevoie se află în spatele lor. Am pregătit pentru tine câteva informații utile care să te ajute să aduci armonie în viața de cuplu sau de ce nu, dacă ești singură să îți găsești partenerul complementar.

Sunt Adriana Petrescu, cu o expertiză de peste două decenii ca și psiholog. Cred în fericire și din experiența mea personală și profesională am observat că am abilitatea de a vindeca prin puterea cuvântului. Am lucrat cu multe cupluri aflate la cumpăna deciziei de a continua sau nu relația. Am ascultat punctul de vedere a femeii și am ascultat punctul de vedere al bărbatului. De cele mai multe ori problemele apărute au fost din lipsa de cunoaștere a partenerului. Odată rezolvată această enigmă ”cine sunt eu/ cine ești tu”, cuplul a devenit funcțional.

Descarcă ebook-ul Exerciții pentru fericire în 2020