Adriana Petrescu

Sunt Adriana Petrescu, cu o expertiză de peste 28 de ani ca psiholog și antreprenor. Cred în fericire și din experiența mea personală și profesională am observat că am abilitatea de a vindeca prin puterea cuvântului. De aceea am gândit acest proiect pentru tine, despreviață.net

Misiunea mea este să învăț oamenii să fie cu adevărat fericiți, oameni care mai apoi predau lecția fericirii în familie și societate. Articolele pe care le pregătesc sunt scrise să vină în întâmpinarea acelor întrebări la care tu dorești răspunsuri. Cred foarte mult în capacitatea omului de a se educa, de a înțelege că viața are un tipar exact. Cu fiecare informația care aduce mai multă claritate, înveți ceva despre tine, înveți ceva despre ceilalți, despre viață.

Cât de ușor este să trăiești frumos? Exact atât de ușor pe cât ai curajul să pornești în istoria vieții tale și să fii dispus să pierzi bătălii dar să câștigi războiul. A crede că poți rezolva totul singur este ca și când ai nega evoluția omului pe pământ prin întrajutorare. Avem nevoie unii de alții, avem nevoie să învățăm să ne iertăm, să iertăm și să mergem mai departe. Avem nevoie să ne reactualizăm mereu informațiile și să înțelegem că oamenii nu sunt răi, poate maxim au comportamente rele care pot fi educate.

Despre viață este mult mai mult decât un loc unde găsești articole, este o comunitate, un loc unde nu ești judecat și ți se oferă mereu o soluție la problema ta.

Te aștept alături de noi pentru că vreau să știi că viața este frumoasă, fericirea necesită curaj.

Cu drag,
Adriana Petrescu