in

Antrenament pentru creier. Cum te pot ajuta ”jocurile copilăriei” în lupta cu Alzheimer

Antrenament pentru creier

Antrenament pentru creier – Bine că au descoperit unii că Alzheimerul poate fi prevenit dacă ne utilizăm creierul, altfel credeam că ne pândește pe toți după 50 de ani. Nu că ar prinde rău să mai uităm câte ceva dar să uităm ce vrem noi, nu?

V-am obișnuit deja să îmi susțin părerile cu dovezi științifice. Eu cred în magia minunilor dar viața mi-a demonstrat că ele se întâmplă doar dacă le stau în cale. Altfel, slabe șanse. Oricum mereu m-am adresat oamenilor care cred în puterea lor proprie și mai apoi în puterea aghiasmei. Și credeți-mă pe cuvând uneori poveștile clienților mei sună a fille SF, dar ei oameni inteligenți și determinați, mereu găsesc calea cea mai bună.

Antrenament pentru creier – Așadar, odată cu vârstele mature, ne lenevin un pic. Facem cam aceleași lucruri, stăm într-o rutină și folosim din ce în ce mai mult acea parte a creierului în care ne sunt automatismele. Creierul nostru trebuie antrenat. Antrenament însemnând a face un rebus, a învăța ceva nou sau a schimba rutinele zilnice.

Pentru că tot este perioada de sărbători, poate ar fi bine ca în loc de uitatul la televizor, să intrați din nou în lumea magică a jocului.

Antrenament pentru creier – Am pregătit pentru voi un top a celor mai bune și distractive jocuri pentru creier!

Jocuri pentru întreaga familie

Sequence, este un joc de strategie , simplu dar foarte eficient, gata să capteze întreaga familie. Se poate juca individual în echipe, și este recomandat începând cu vârsta de 7 ani. Pentru a câștiga, este nevoie de o combinație de noroc și capacitate de palnificare.

Trought the Ages: A new story of civilization.Un excelent joc de imaginația, strategie și gestionarea resurselor. Fiecare jucător încearcă să construiască cea mai bună civilizație gestionând resurse și alegând liderii potriviți. Poate jucându-l mai des, înțelegem mai bine cum să avem grijă de resursele țarii.

Jocuri pentru cupluri

Vrei să eviți terapia de cuplu? Joacă Bătălia Cuplurilor, un joc ecelent dedicat cuplurilor. Poate fi jucat la început de relație sau după o relație de 30 de ani. Mereu poți afla ceva nou despre partener/parteneră.

Jocuri în dragoste, chiar așa se numește jocul. Este creat pentru a scoate la iveală cât de bine îți cunoști partenerul de cuplu. Pe parcursul jocului vei parcurge patru probe: cât de bine ne cunoaștem, ne gândim la același lucru, ce aș alege și câteva psihoteste.

Jocuri pentru memorie

Poți să iei lecitină, dar bine ar fi pe lângă ea să îți antrenezi memoria. Uite ce propuneri am pentru tine.

Antrenament pentru creier, este un program vizual complet menit să îmbunătățească memoria, agilitatea mentală și performanța intelectuală. Jocul include o gamă de tehnici dovedite pentru a-ți crelte capacitatea mentală în fiecare zi.

Huzzle Cast – Star, este un tip de puzzle extrem de interactiv și solicitant, menit să îți pună la bătaie concentrarea, logică și răbdarea.

Curiozități despre creier

  • creierul este capabil să aibă mai multe idei decât există atomi în univers
  • studiile demonstrează că mai mult de 50% din bolile fizice sunt cauzate de creierul nostru
  • creierul este mai activ în timpul somnului.
  • persoanele cu IQ mai mare și vizează mai mult
  • creierul în lipsa uner probleme reale, poate crea amintiri false
  • creierul nu își pierde niciodată capacitatea de a învăța
  • 90 de minute de transpirație poate micșora temporar creierul la fel de mult ca un an de îmbătrânire
  • creierul ajunge la maturitate la vârsta de 25 de ani
  • copii care învață două limbi străine înainte de cinci ani au la maturitate o materie cenușie mai densă.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Limitările moștenite în copilărie

Limitările moștenite în copilărie se răsfrâng la maturitate. Să luăm exemplul banilor…

Rezoluțiile de început de an

De ce nu sunt bune rezoluțiile de început de AN!